Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
  • :
  • :

APEL UMANITAR: Două fetițe din Neamț, cu probleme cardiace, au șansă la viață. Vor fi tratate și operate la spitalul Marie Curie

Joi, 5 iulie, trei copii cu grave probleme cardiace din familii defavorizate au fost programați la consultații la spitalul Marie Curie din București, cu implicarea Asociației Născută Înger și Asociației Umanitare Codrin, care au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru salvarea vieților acestor micuți fără posibilități. (vezi detalii aici)

Din păcate, la București au ajuns doar doi copii, deoarece „o mamă din Roman își condamnă fiul de numai 5 ani la o moarte sigură doar pentru faptul că are un ajutor bănesc de pe urma sa. În loc să plec cu trei copii la București am plecat doar cu Andreea, 6 ani, și Ancuța, 1 an. Carlos a fost de negăsit din cauza acestei ființe numită nu știu cum, dar mamă nu! Îmi plange sufletul de durere pentru micuțul Carlos și totuși mai am o șansă cu DGASPC Neamț, pe care deja l-am anunțat și am început procedurile de preluare și instituționalizare pentru a-i reda șansa unei vieți normale acestui micuț. Mulțumesc voluntarei Daniela-Elena Stoica pentru căutarile lui Carlos. Chiar dacă au fost în zadar, sper să reușim.”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

La Spitalul Marie Curie București cele două fetițe au fost întâmpinate de niște oameni desăvârșiți, profesioniști, nobili. Avem vești bune. Ancuța pe 23 iulie va fi internată și începe procedurile în speranța că se va reuși salvarea ei fără o intervenție complicată. Andreea va fi internată în luna septembrie și va fi operată pe cord, dar există asigurări că se va vindeca 100%.

„Un drum plin de speranță, de triumf asupra bolii. Andreea a primit hăinuțe noi de la Maria Cristina Pristavu, căreia îi mulțumim. Andreea Stephanie, mulțumesc pentru dăruirea ta, pentru că te-ai trezit la 5 și ne-ai preluat și dus la spital. Mulțumesc, draga Denisa, că m-ai ajutat cu Andreea. Mulțumesc Raluca Ciucanu, mulțumesc Laura Constanța Ghioc, mulțumesc Florența Ilie, doamnei Diana Marcu, domnului Nechita, dar mai presus de tot și toate bunului Dumnezeu și medicilor din acest spital. Sunt convinsă că Dumnezeu ne iubește și ne ajută și în această misiune să o îndeplinim cu succes. Mulțumesc tuturor celor care ne sunt alături.”, a declarat Carmen Suciu.

Cele două fetițe beneficiază de un program special la Marie Curie și vor fi tratate gratuit, însă sunt necesare fonduri pentru tratarea lor după operații și intervenții, haine, alimente și tot ce mai este necesar unor copii, deoarece familiile lor nu au posibilități în acest sens.

 Puteți face donații cu mențiunea Pentru Campania “Inimi pentru Inimioare” în conturile:

  • ASOCIATIA UMANITARA CODRIN – OCROTITI COPIII CE VOR RAMANE DOAR COPII
  • CUI 15314206
  • RO70BTRL02801205U02233XX
  • BANCA Transilvania Piatra Neamț

****

  • Asociația Născută Înger
  • CUI: 36063530
  • RO58BTRLRONCRT0345309301
  • BANCA Transilvania Piatra NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *