Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
 • :
 • :

APEL UMANITAR: A ars casa părintelui Daniel Dosoftei din Izvorul Muntelui

În noaptea dinspre 10 spre 11 februarie, în jurul orei 4, pompierii au intervenit la un incendiu în Izvorul Muntelui.

A ars casa preotului Daniel Dosoftei. Apropiații au început să facă un apel public de sprijinire a familiei aflate în necaz.

Este nevoie de orice fel de ajutor, începând de la materiale de construcții, aragaz, frigider, pături, perne, etc., lucruri necesare pentru o familie, haine pentru copii: 10 ani (băiat), 12 ani (băiat), 15 ani (fată).

Date de contact aici.

Oameni cu suflet mare pot dona în conturile:

EURO: RO65BTRLEURCRTO239486901
LEI: RO18BTRLRONCRT0239486901
USD: RO69BTRLUSDCRT0239486901

Titular conturi: Dosoftei Petronel Daniel
12 comentarii la “APEL UMANITAR: A ars casa părintelui Daniel Dosoftei din Izvorul Muntelui

 1. ursu valentina

  Dumnezeu are planul lui cu fiecare din noi, si e o nebunie sa judeci cum il judecau si pe Iov cei 3 prieteni. De la noi se cere dragoste si solidaritate crestina, caci noi nu cunoastem judecatile Domnului… Ca sa nu mai spunem ca ” cine judeca pe preot neiertat va fi” . Asa ca hai sa ajutam fiecare cum putem , ca nu castigam nimic daca suntem rautaciosi!

  Raspunde
 2. Mirza Elena

  Unde este deschis contul? Am vazut banca transilvania!agenția?
  Va doresc multă sanatate,ajutor de la Maica Domnului,care ne iybește pe toți și se roagă pentru noi!
  Doamne ajută,frați dragi!

  Raspunde
 3. moisiu silvia

  Mi e sila sa mai citesc comentariile rautacioase la adresa unor tineri cu frica de Dumnezeucu 3 copii mici ,cuminti si cinstiti ,vai vai ce oameni nu te obliga nimeni sa dai dar nu judeca …

  Raspunde
 4. Un credincios care speră ca praseste in via Domnului

  Nu stiu cum ne mai răbda Dumnezeu pe pămînt fiind atit de rai Cum poți sa faci asemenea comentarii ? Te ai gîndit o secunda ca puteai sa fii tu in locul lor si sa ti vezi munca de 16 anii mistuita de flăcări in cîteva ore? Ce ar fi fost in sufletul tau sa te trezesti ca nu mai ai nimic totul e o ruină si mai mult ai 3 copii de trimis la scoala in plina iarna. Dumnezeu ne invata sa ne iubim unii pe alți asa cum EL ne iubeste pe noi chiar daca noi il rastignim in fiecare zi cu păcatele noastre. Iartă i Doamne ca nu stiu ce fac!

  Raspunde
 5. Tenchiu Adriana

  Mai oameni buni,nimeni nu va baga miinile in buzunar,daca simtiti nevoia sa ajutati,ajutati dar daca nu atunci cred ca ar fi cazul sa va opriti la a judeca!

  Raspunde
 6. Iulia

  Trebuia sa isi faca asigurare…dar se zgarcesc la 200 lei pe an…Dumnezeu ne da mereu cate o lectie iar el ca si preot trebuia sa stie…

  Raspunde
 7. Lucian

  Nu judeca daca nu cunosti. Sper sa nu treci prin aceiasi situatie ca sa intelegi. De asta nu evoluam datorita unor primitivi ca dumneata.

  Raspunde
 8. mama natura

  Daca taceai filosof ramaneai.
  Prietenul adevarat iubeste oricand, si in nenorocire ajunge ca un frate.

  “Porunca noua dau voua: Sa va iubiti unul pe altul. Precum Eu v-am iubit pe voi, asa si voi sa va iubiti unul pe altul.
  Intru aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii fata de altii.” (Ioan 13:34-35)

  “Curatindu-va sufletele prin ascultarea de adevar, spre nefatarnica iubire de frati, iubiti-va unul pe altul, din toata inima, cu toata staruinta.” (1 Petru 1:22)

  Raspunde
 9. Adina

  Parintele Daniel are o parohie mica si casa, din cate stiu, era construita cu bani imprumutati. Iar ei sunt oameni minunati, buni si destepti. Ii vor ajuta multi dintre cei care au auzit, sunt convinsa, e bine ca nu va faceti griji pentru ei.

  Raspunde
 10. razvan dediu

  dar biserica din care face parte cum il ajuta? ca vad ca avea o casa mare, nu e el de plans.sunt alti mai napastuiti de soarta care au mai mare nevoie decit el de ajutorul nostru.el ia bani si de la mort si de la viu.

  Raspunde
  1. Mihai Gheorghe

   Acum sunteți mai mulțumit după ce ai scuipat flăcări? V-ați răcorit ? Imi și inchipui cum stai și pândiți motive pentru a vă exprima frustrarea. Care frustrare ???
   Nu contează! Nu contează cine cu cine joacă….cine a ieșit învingător la vot….cui i-a ars casa…..
   Apropo ! Dacă nu era un ”popă” care ia de pe viu și de pe mort….ce comentariu ați fi adăugat, stimate domn?
   Nici unul ! Pentru că genul ăsta de comentatori e arhi-cunoscut. Sunt ”Gică Contra”.
   In rest…mai las și pe alții să adauge completări. Trist. Dacă tot ceea ce puteați spune într-un comentariu sunt aceste rânduri…..e trist.

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *