Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

ApaServ: Locuitorii din Gârcina stau până vineri fără apă potabilă

O avarie survenită la stația de pompare aferentă rețelei de distribuție  a apei potabile din localitatea Gârcina în noaptea dinspre 5 spre 6 octombrie a lăsat locuitorii „pe uscat”.

Un cititor ne-a semnalat faptul că de la survenirea avariei și până astăzi nu s-a reluat furnizarea apei potabile, toți locuitorii fiind nevoiți să își procure apă în bidoane pentru igienă și consum.

Reprezentanții ApaServ au declarat pentru ziarpiatraneamt.ro faptul că avaria este serioasă, fiind necesară repararea unei componente a stației de pompare. Cel mai probabil, piesa va fi montată în cursul dimineții de vineri, 13 octombrie, urmând ca până seara localitatea să fie din nou alimentată cu apă.

Până atunci, recomandăm localnicilor să își facă rezerve de apă, fiind puțin probabil ca reluarea furnizării apei potabile să se realizeze înainte de data de 13 octombrie.

Pentru informatii suplimentare, beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcționează nonstop la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu.
Un comentariu la “ApaServ: Locuitorii din Gârcina stau până vineri fără apă potabilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *