Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
 • :
 • :

Am vrut să știm câte zile a fost doamna director pe la Teatrul Tineretului și… nu am reușit să aflăm

Câteva persoane angajate la Teatrul Tineretului s-au plâns că noul director nu trece pe la locul de muncă decât ocazional. Deoarece noi nu locuim în clădirea TT nu avem de unde să știm dacă cele reclamate sunt adevărate sau nu așa că am întrebat la TT în mod oficial câte zile de la începutul anului doamna director și-a desfășurat activitatea în incinta clădirii Teatrului Tineretului.

Iată răspunsul. Concluziile le trageți dumneavoastră.

Dacă există cineva pe la Consiliul Județean Neamț sau pe undeva care ne poate lămuri cum putem afla câte zile pe lună stă un director plătit din bani publici la sediu am fi curioși să aflăm răspunsul.

Dacă nu are nimic de ascuns doamna director și dacă ea chiar muncește intensiv în folosul TT cred că ar fi profitat de această ocazie să ne spună ce lucruri frumoase face ea pentru teatru, județ și cultură cât timp nu e la birou. Nu?

O singură remarcă ne permitem. Evaluarea anuală a modului în care este condus teatrul este dublată și de o evaluare la patru ani prin care angajații de la TT, familiile, prietenii și prietenii prietenilor lor mai dau sau nu votul celor care au pus conducerea TT. O evaluare făcută în liniște de către un grup de oameni foarte importanți ca valoare în formarea de opinii în comunitate.

I.R.
4 comentarii la “Am vrut să știm câte zile a fost doamna director pe la Teatrul Tineretului și… nu am reușit să aflăm

 1. Alex

  Teatrul este condus de un director adjunct, nu de cel economic. Mai grav decat faptul ca managerul general lipseste enorm,(CJ-ul cum accepta asta???) mi se pare ca in fruntea teatrului a fost lasata o doamna care nu are nici studii de specialitate in domeniul teatral si nici experienta intr-un teatru. Este o persoana care a lucrat in functii de conducere in sistemul medical, fose septice si sisteme de epurare. Ce legatura au aceste domenii cu teatrul???!!? Pentru un amarat post de secretara intr-un domeniu, sa zicem constructii, iti zic din start ca reprezinta un atu sa fi lucrat in acest domeniu. Iar ca director adjunct la teatru, poate veni orice, oricum????

  Raspunde
 2. Stefan

  Cucoana nici nu da pe la Teatru care e condus de directoare economica!Nu cred ca poti fi manager fara sa vii in fiecare zi la lucru…La TT se intampla niste lucruri foarte ciudate, s-au oplosit pe acolo tot felul de personaje dubioase in frunte cu madam „manager”…

  Raspunde
 3. Mary

  Finalul de articol este exceptional. Majoritatea uita foarte repede ca poate pica la fel de repede cum a fost instalata pe tron. Eu am o alta problema. Acum doua saptamani am fost la Timisoara si am luat copilului bilet cu 12,5 lei, iar eu mi-am luat bilet intreg, adult fiind, cu 50 de lei. La Cluj se aplica noua lege, aceea cu 75% reducere pentru manifestari culturale. La Piatra din pacate nu. Am vrut sa cumpar la Visatorul, dar reducerea este tot de 50%. Nu banii sunt problema, dar pana la urma legea de ce a mai fost data??!!?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *