Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 octombrie 2018
  • :
  • :

Agresorul tânărului bătut în centrul orașului a fost reținut de polițiști

UPDATE (COMUNICAT IPJ Neamț):
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au reușit depistarea bărbatului de 29 de ani, care a fost implicat în scandalul din noaptea de 06/07 ianuarie 2018, de pe str. Piaţa Mihail Kogălniceanu, când ar fi agresat un tânăr.
Polițiștii s-au autosesizat în acest caz, în urma imaginilor apărute în spațiul public, iar după identificarea victimei au strâns probe pentru tragerea la răspundere penală a agresorului.
Ieri, acesta, un bărbat de 29 de ani, din Piatra-Neamț, a fost depistat și reținut de polițiști, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe.
Bărbatul a fost depus în arestul IPJ Neamţ, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ cu propunerea luării unei măsuri preventive.

În urma anchetei demarate în cazul bătăii care a avut loc în centrul municipiului Piatra-Neamț (click aici pentru articol), polițiștii, de care vom vorbi într-un articol separat pentru că merită felicitați, au reținut agresorul pentru 24 de ore, urmând a se propune arestarea preventivă a acestuia.

Surse din poliție declară că cercetările se fac în speța tulburării liniștii și ordinii publice și agresiune fizică.

Este vorba despre un tânăr de 29 de ani care a fost depistat și reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

Vezi declarațiile victimei mai jos:

Victima bătăii din centrul orașului povestește ce s-a întâmplat
2 comentarii la “Agresorul tânărului bătut în centrul orașului a fost reținut de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *