Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

Agenții de securitate de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț vor urma cursuri de comunicare

În urma articolelor publicate pe ziarpiatraneamt.ro dedicate sistemului de sănătate din Neamț (vezi aici), managerul Liviu Negelschi s-a autosesizat în ceea ce privește problema de comunicare agenți de securitate – pacienți/aparținători în cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

Întrucât s-au constatat deficiențe majore ca urmare a declarațiilor unor cititori, conducerea spitalului a decis ca agenții de securitate să urmeze cursuri intensive de comunicare cu sprijinul unui psiholog, pentru ca nivelul de nemulțumire în acest sens al pacienților și aparținătorilor să scadă semnificativ.

Iată poziția oficială a conducerii spitalului pe această temă:
6 comentarii la “Agenții de securitate de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț vor urma cursuri de comunicare

    1. Timofte Vlad

      doamnele de la lift iti cer in fata bani ca sa urci cu liftul e vai si amar de noi cand ajungem in spital de cum intri pe poarta spitalului trebuie sa dai in stanga si-n dreapta bani si ne mai miram de ce ne pleaca tineretul din tara

      Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *