Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
 • :
 • :

Agenția Mega Travel organizează PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ (Ierusalim) – 2-8 octombrie 2018

Ziua 1 – Plecarea din București, cursa LY-574 la ora 18:50, sosire Aeroportul Ben Gurion, lângă Tel Aviv – Ora 21:50. Transfer spre autocar. Cazare și cina în hotel 4* în Tiberias.

Ziua 2 – Mic dejun – vizitarea Bisericii Nativității și a criptei unde s-a născut Domnul. Biserica catolică Sf. Ecaterina. Grota Laptelui. Vizita Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezătorul, vizitarea bisericii și a criptei în care s-a născut ”cel mai mare om născut dintr-o femeie”, fântâna Fecioarei Maria. Vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foișorul – Cina cea de Taină, Mormântul marelui Rege David. Vizita la Zidul Plângerii. Cazare și cina în hotel 4* în Betlehem.

Ziua 3 – Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Măslinilor, vizitarea Mănăstirii Eleon, bisericii Pater Noster (Tatăl Nostru), a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plâns), Biserica Națiunilor (Agoniei), Grădina Getsimani cu Biserica Mormântului Maicii Domnului și Peștera Getsimani. Vom intra în cetate prin Poarta Sf. Ștefan (Poarta Leilor), vizitarea casei în care a locuit Sfânta Fecioară Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Căii Crucii (Via Dolorosa) cu cele 14 staționări (stații), în care S-a oprit Domnul. Biserica Sfântului Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cazare și cina hotel 4* în Betlehem.

Ziua 4 – Mic dejun. Deplasare Ierusalim – Ierihon – Intrare gratuită în orașul Ierihon – cel mai vechi oraș din lume. vizita la biserica greco-ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zaheu și Biserica și Așezământul românesc de la Ierihon. Coborâm la Marea Moartă – 400 m, cea mai joasă mare de pe glob și vom ajunge la Qumran – vechiul centru al Esenienilor – la Marea Moartă, scurta oprire la magazine cu produse cosmetice. Deplasare spre Nord spre Galileea, urcând pe valea Iordanului. Yardenit – vizita la locul amenajat al Botezului. Cina și Cazarea în Betlehem, în hotel de 4*.

Ziua 5 – Mic dejun. Deplasare la Cana Galilelii, vizita la biserica ortodoxă, aflată pe locul casei lui Simion Cananitul, unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei în vin. Apoi se merge spre Nazaret. Vizitarea Bisericii ortodoxe a Sf. Arhanghel Gavriil cu Izvorul Mariei pictată de frații Moroșanu în 1977. Vizitarea Bisericii Catolice Buna Vestire, cea mai mare construcție de cult din Orientul Apropiat – Capernaum – Cetatea Domnului, Tabha unde Iisus a săvârșit minunea înmulțirii a 5 pâini și 2 pești. Muntele Fericirilor, vizitarea bisericii. Opțional, în funcție de timp, plimbare cu o copie a bărcii lui Iisus pe apele sfinte. Cina și cazare în Betlehem în hotel de 4*.

Ziua 6 – Mic dejun. Ora 7.30 – Părăsim Tiberias și ne îndreptăm spre Muntele Tabor – vizitarea bisericii ortodoxe, aflate pe locul Schimbării la Față. HAIFA, splendid oraș port la Mediterana, aflat într-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. În funcție de timp – intrare în Tel Aviv – JAFFA, scurt tur al Cetății. Pe drum, pe coasta Mării Mediterane, intrăm spre Cezareea așezare de reședință a romanilor din Țara Sfântă, cu oprire la Apeduct. Vizitarea Bisericii Stella Maris, construită pe locul peșterii în care s-a nevoit proorocul Ilie. Mai apoi se vizitează împrejurimile templului cultului Bahai, cu grădinile pe terase, superioare grădinilor de la Versailles. Ne îndreptăm spre Aeroportul Ben Gurion pentru a ne îmbarca spre București. Programul poate suferi modificări în ceea ce privește ordinea vizității obiectivelor.

Preț: 620 euro/persoană + 30 euro/ persoană ghid

Grup minim 46 persoane

Prețul include:

-Bilet de avion cu taxe incluse și bagaj de cală

-Asistență în aeroport la sosire și plecare

-5 nopți servicii de hotel: 4 nopți Betlehem + 1 noapte în Tiberias

-Tururi zilnice și intrarile incluse

-Taxi Tabor, Hozeva și Sf. Sava

-2 mese pe zi, conform programului (Micul dejun și Cina, prânzul fiind opțional)

-Intrare liberă la obiectivele din program

-Autocar modern cu aer condiționat, conform programului

-Ghid atestat de Ministerul Turismului de limba română specializat în acțiuni turistice și pelerinaje.

Prețul nu include:

-Asigurări de orice tip – eventual program opțional, peste cel nominalizat

-Transferul Piatra-Neamț – București (Agenția Mega Travel poate pune la dispoziție mijloc de transport în funcție de solicitări)

Relații la telefon 0733966420; 0726166950

Document de călătorie: pașaport valabil cel puțin 6 luni după data întoarcerii din călătorie.
3 comentarii la “Agenția Mega Travel organizează PELERINAJ ÎN ȚARA SFÂNTĂ (Ierusalim) – 2-8 octombrie 2018

 1. Todoran Lucia

  M-ar interesa un Pelerinaj Sfânt în Țara Sfântă cu cazare în Israel și nu în Palestina și cu ghid local creștin, nu evreu sau musulman, vorbitor de limba românã, aprobat de Ministerul Turismului.
  Menționez că am fost deja în „excursie” pe acest itinerar.
  Mulțumesc mult, poate citește cineva..

  Raspunde
  1. Mioara Tataru

   Buna seara.
   Am rugamintea sa-mi comunicati cum se face plata si daca se poate efectua in rate.M-ar interesa un sejur pentru doua persoane.
   Multumesc,o seara buna!

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *