Adevarul de Seara Piatra Neamt

1

Desi ziarele din Piatra Neamt sunt de mult falimentare si sunt intretinute de orgolii sau “manevre “, exista un ziar in Piatra Neamt la care lumea sta la coada – Adevarul de Seara Piatra Neamt. Nu va putem spune exact cati stau la coada ca sunt interesati de ce scrie in ziar sau cati stau la coada pentru ca este gratis, dar este cert ca cei de la Adevarul au stiut sa imbine corect acapararea interesului si promovarea de brand cu obsesia romanului de a obtine ceva gratuit.
Cu cateva concepte de promovare si integrare in interesul colectiv, Adevarul de Seara Piatra Neamt a reusit sa acapareze atentia nemtenilor cu articole aparent neinsemnate, dar reprezentative pentru populatia orasului care se regaseste in acest ziar. Isi vede prietenii sau vecinii si primeste altfel de informatii decat cele de natura politica.

Este clar ca si aceasta publicatie Adevarul nu face ziaristica de dragul artei. E si normal ca interesele economice primeaza deoarece patronul trustului este o persoana bine ancorata in realitatile pietei. Presupunem ca managementul trustului a fost implementat dupa reguli serioase si de cineva cu vasta experienta in mediul social de peste ocean.
Lucrurile sunt foarte frumos structurate in acest ziar, tintele propuse se pot vedea doar de cunoscatori si ele se afla pozitionate foarte departe in timp, iar directiile de integrare comunitar-mentala ale acestei publicatii sunt foarte bine determinate si stabilite pas cu pas. Acesta este si secretul succesului acestei publicatii, deoarece nu a tintit sa acapareze piata media brusc si sa se ridice pe promovari agresive ,ci a ales calea cea mai grea, dar si cea mai durabila, avand prin aceste metode un atu in plus fata de restul publicatiilor.
Desi nu ne-am vazut niciodata cu nici un ziarist de la Adevarul de Seara Piatra Neamt le transmitem felicitari pentru tot ce fac. Se vede ca este un colectiv care se implica. Speram sa pastreze in continuare linia pe care merg si sa nu devina o unealta de manipulare semidirectiva cum sunt majoritatea publicatiilor…… Intr-un cuvant: FELICITARI! …. Sa ajungi la performanta ca oamenii sa stea la coada pentru a lua un ziar, fie el si gratuit, este o performanta demna de consemnat, chiar daca acest lucru inseamna sa ne laudam concurenta.

R.I.


Reclama sponsorizata
Articole

1 Comentariu

 1. Cristina 11 octombrie 2010 la 5:51 PM -  Răspunde

  Marina Denisa Botofan este o fetita de 2 ani si 5 luni din judetul Constanta, diagnosticata cu Leucemie Acuta Limfoblastica fenotip B, internata in prezent in stare grava la Spitalul Fundeni. Fetita necesita transplant in strainatate. Va rugam sa cititi povestea ei pe http://www.marinadenisa.wordpress.com Multumim!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

 • soroceanu

  A sosit momentul ca secretarul județului, Daniela Soroceanu, să răspundă în fața legii

  Vedem cu toții că, în ultima perioadă, cei care au fentat legile statului din poziții de conducere încep să fie adunați cu cătușe și puşi să dea explicații. Considerăm că a venit timpul ca autoritățile nemțene să nu mai închidă ochii în cazul Danielei Soroceanu și să se cerceteze suspiciunile de delapidare, fals, uz de…

Sondaj

Cine credeți că a câștigat alegerile?

Vezi rezultatul sondajului

Crepes D’art

Ultimele emisiuni Neamt TV

 • bannere emisiuni neamt.tv 04

  Vocea străzii: Cum îşi petrec nemţenii timpul liber?

  Vocea străzii este o emisiune care pune în prim-plan opinia oamenilor obişnuiţi. Prin această ediţie a emisiunii am dorit să aflăm ce fac nemţenii în timpul liber. Majoritatea preferă să se plimbe, să citească o carte, să îşi rezolve anumite probleme, unii merg la restaurant, alţii… nu fac nimic special. Pentru mai multe informaţii, vă…

 • bani

  Ce avere poate aduna un om din muncă cinstită în România ?

  Unii români au averi pe care nu prea le pot justifica și atunci când sunt întrebați vin cu tot felul de povești de succes crezând că restul oamenilor sunt atât de proști încât să le creadă. Într-o țară în care toți ne chinuim de la o zi la alta, unii adună case, mașini și economii…

Spatiu publicitar

Euro Travel

Rifil

Parking

oldtowncafe

Din grila de programe Neamt.tv

de vorba cu robert iosub

stiri neamt tv

autoritatile la raport

retrocedarea luminii

romania incotro

Oameni de succes

portia de cunoastere

vocea strazii

vocea strazii