Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 17 decembrie 2018
 • :
 • :

Acțiuni de combatere a faptelor antisociale în Piatra-Neamț

Ordinea publică, creșterea gradului de confort și siguranță pentru populație reprezintă o prioritate pentru municipalitatea pietreană. Primăria Piatra-Neamț, prin Poliția Locală, derulează zilnic acțiuni pentru combaterea faptelor antisociale și sancționarea persoanelor care prin încălcarea legii produc un disconfort cetățenilor orașului.

În ultima săptămână Poliția Locală Piatra-Neamț a acordat un număr de 166 sancțiuni contravenționale în valoare de 34.770 lei.

Printre faptele sancționate se numără 53 de amenzi acordate pentru încălcarea normelor  de conviețuire socială dintre care: 33 pentru  cerșetorie, 9 pentru consum de băuturi alcoolice în loc nepermis și 11 pentru alte tipuri de acțiuni care au dus la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Aceleași măsuri au fost aplicate și pentru cele 10 acte de încălcare a normelor de gospodărire, întreținere, curățenie și probleme ce privesc estetica orașului; Alte 11 sancțiuni pentru încălcarea legislației privind protecția mediului.

,, Am reorganizat Poliția Locală astfel încât numărul de agenți prezenți pe stradă să fie mai mare, iar cetățenii orașului să se simtă în siguranță și totodată protejați. Municipiul Piatra-Neamț trebuie să se mențină un oraș sigur, iar cei care prin încălcarea legii creează un disconfort să știe că vor fi sancționați.” a declarat primarul Dragoș Chitic.

 
4 comentarii la “Acțiuni de combatere a faptelor antisociale în Piatra-Neamț

 1. Tely

  Masura de intensificare si control in strada e buna,deja in unele cartiere e la vedere,iar sporirea efectivelor e necesara si bine venita.Trebuie sa afirm cu regret ca in ultimul timp s-au inmultit numarul celor care nu prea au ce cauta in oras,care se manifesta asa cum vor ei tulburand linistea si atentand la siguranta cetatenilor de pe strada….

  Raspunde
 2. Edi

  :):):) de tot rasul… Toate actiunile institutiilor respective denota slabiciunile statului roman… ” succese la cersetori și betivani”…. da’ cand eradicam hotia,talharia, coruptia, abuzurile sexuale, ultrajul, pornografia,violența,…chestiuni seriose ce corodeaza civilizatia acestei natiuni!!!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *