Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 17 decembrie 2018
  • :
  • :

3 nemțeni, finaliști la Gala Excelenței în Asistență Socială

Trei asistenți sociali din județul Neamț au ajuns în finala națională a Galei Excelenței, fiecare dintre ei având șanse reale de a fi laureatul secțiunii la care a candidat. A cincea ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială a ajuns în etapa jurizării, perioada votului on-line încheindu-se la începutul acestei săptămâni.

Din Neamț, au reușit să adune un număr suficient de mare de voturi care să îi propulseze în finală asistenții sociali Anca Diana Aileni, angajată a Serviciului de Evaluare Complexă Persoane cu Handicap din cadrul DGASPC, Ion Meza, de la Centrul de Reabilitare și Recuperare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni din subordinea DGASPC și Laura Iuliana Ciudin Cucoș, din cadrul Fundației Motivation România.

Premiile fiecărei categorii vor fi decernate în seara zilei de 20 martie, la Ateneul Român, când va avea loc Gala Excelenței în Asistență Socială.

Județul Neamț a avut nominalizați la toate cele 18 categorii de premii dar selecția finaliștuilor a fost făcută în funcție de numărul voturilor acordate on-line. „Sunt mândră de toți asistenții sociali nominalizați la diverse categorii și sunt recunoascătoare tuturor celor care prin activitatea lor au promovat profesia de asistent social. Sunt adevărați profesioniști iar desemnarea lor în elita asistenței sociale din România ne onorează și totodată, face cinste județului. Sper din tot sufletul ca unul dintre cei trei finaliști să aducă premiul în Neamț dar indiferent de ce ne va rezerva viitorul, îi felicit pe toți nominalizații și le doresc să își continue activitatea cu aceeași pasiune și același profesionalim“, a spus Mirela Negruș, președintele Sucursalei Neamț a Colegiului Asistenților Sociali din România.

Gala Excelenței este organizată pentru al cincilea an consecutiv de Colegiul Național al Asistenților Sociali și își propune să celebreze și să promoveze această profesie dar, totodată, să elogieze cei mai buni profesioniști din domeniu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *