27 decembrie: O nouă licitație pentru închirierea spațiilor comerciale din Piața Centrală

8

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PIATRA NEAMŢ ANUNŢĂ

Organizarea licitaţiei publice deschise cu strigare în vederea închirierii spațiilor comerciale rămase neadjudecate , din incinta Pieței Centrale Agroalimentare Sf. Gheorghe după următorul program:

27 Decembrie 2017

Ora 9:00 – Zona fructe-legume – producători ––– 30 tarabe
– comercianți ––-– 25 tarabe

Ora 10:00
– Spatiu vanzare presă-asigurări -bingo –––– 1
– Spații publicitare pe pereții exteriori ai pieței –- 5
– Spații reparații pe holuri sau etaj –––––– 2
– Automate de cafea –––––––––––– 6
– ATM-uri ––––––––––––––– 2

Ora 11:00
– Zona produse panificație ––––––––– 5 boxe
– Zona pește –––––––––––––– 3 boxe
– Zona carne –––––––––––––– 1 boxă – preparate

Ora 12:00
– Zona fast food Etaj ––––––––––- 4 spații
– Zona produse agroalimentare ––––––- 22 boxe
( pot fi achiziționate maxim 2 boxe )
– Spații pentru comercializarea băuturilor alcoolice –- 2

Notă:
1. Pentru alte activități comerciale, diverse, ce se pot desfășura în incinta pieței, locațiile urmand a fi stabilite de administrația pieței, prețul de pornire la licitație va fi pentru parter de 60 lei/mp/lună, respectiv 50 lei/mp/lună pentru perioade mai mari de 30 zile.

La etaj, prețul de pornire la licitație va fi de 50 lei/mp/lună, respectiv 40 lei/mp/lună pentru perioade mai mari de 30 zile.

2. Pentru activități comerciale sezoniere (vanzări brazi, căciuli, răsad de flori, mărțișoare etc) administrația pieței poate stabili locații în exteriorul pieței și poate închiria pentru o perioadă de maxim 30 zile, teren cu un preț de 14,85 lei/mp/zi, în conformitate cu HCL nr.317/2016 ( suprafață totală disponibilă = 500 mp ).

Înscrierea la licitație se poate face până cel târziu pe data de 22 Decembrie 2017 , ora 14,00, la sediul Primăriei municipiului Piatra Neamt , cu sediul in str. Ştefan cel Mare nr. 6-8, cam. 20.
Dosarul de înscriere la licitație cuprinde obligatoriu, următoarele documente:
– Cerere
– CUI/certificat de producător
– Certificat de atestare fiscală de la Direcția de Taxe și Impozite Piatra Neamț prin care se face dovada că ofertantul nu are datorii la bugetul local
– Certificat de atestare fiscală de la Direcția Finanțelor Publice prin care se face dovada că ofertantul nu are datorii la bugetul de stat.
– Chitanța ce reprezintă taxa de participare în sumă de 300 lei achitată la casieria Primăriei Piatra Neamț
– Copie act identitate

Regulamentul de desfășurare a licitației precum și tarifele de pornire, aprobate prin HCL nr.268 din 20.10.2017 modificat prin HCL nr.338 din 12.12.2017, pot fi consultate pe site-ul Primăriei Piatra Neamț www.primariapn.ro.

Licitația publică cu strigare se va desfășura la sediul Primăriei Piatra Neamț din str. Ștefan cel Mare nr.6-8.

Eventualele contestații se vor depune la sediul Primăriei Piatra Neamț din str. Ștefan cel Mare nr.6-8, cam. 20- Biroul Relaţii cu Publicul , Ghişeul Serviciului Patrimoniu, Autorizări și Transport în termen de 24 ore de la data licitației.
Contestațiile vor fi soluționate în data de 29 decembrie 2017.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. Daniel Petru spune

    Cat ajunge sa anchirieri un loc???

    1. Liliana Rusu spune

      7000 mii pe luna . . La carne
      2800 la lactate
      1000 la ziare
      1050 la paine .. . .etc

  2. Nyna Ciubotaru spune

    Lasa sa stea tonetele goale pt ca siau batut joc de oamenii care de a lungul anilor au fost corectii

  3. Misu Fili spune

    Mamă da ce taxe au….

    1. XX spune

      A fost licitatie si la orice licitatie pretul urca sau coboara fata de pretul de pornireMajoritatea celor ce si-au luat spatii nu sint incepatori in domeniu,sint de multi ani in piata stiu cit vind,cit cistiga si cit isi permit sa liciteze,ei au licitat ,ei si-au stabilit chiria

  4. XX spune

    Bine este ca se ocupa boxele si tarabele cu comercianti si produse alimentare,dar nu credeti ca ar fi fost necesar sa se respecte normele europene cu privire la trasabilitatea produselor sa stim si noi ce si de unde bagan in oale,poate vrem sa cumparam produse rominesti pentru revitalizarea agriculturii noastre rominesti cu produse de multe ori ecologice.La nici o tereba cu legume -fructe nu este nici o indicatie cu numele societatii comerciale sau producatorului care vinde si daca nu cerem prea mult si de unde vinde,la fel cu produsele lactate,ouale,piinea.Daca la dughenele acelea vechi vinzatorii de carne aveau aproape toti afisat vizil numele firmei acum doar 2-3 au acest lucru,despre provenienta marfii asa cum cere UE nimic nicaieri.O explicatie partiala am gasit eu: in modului ramas linga zidul Cuiejdiului din 7-8 comercianti ce vind acolo 3 vindeau carne de cal sau magar pe post de carne de vita.Nu ia controlat nimeni la deschidere,nu-i controleaza nimeni? Au ars si ei odata cu piata veche in afara de administrator? DSP-ul,DSV-ul,OPC-ul ce fac unde sint?

  5. Adri spune

    Certificat de producator au doi-trei si restul cum fac ?!

  6. Adri spune

    Si spaga cat e pentru o boxa?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate