23,78% – rata finală de promovare în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2014, cu 2,28% mai mare decât în sesiunea similară a anului 2013 (rezultate finale după contestaţii)

1

Ministerul Educaţiei Naţionale a centralizat rezultatele finale, după contestaţii, înregistrate în din cadrul sesiunii august – septembrie a examenului de Bacalaureat 2014.

Rata finală de promovare este 23,78%, superioară cu 1,51% celei centralizate înainte de contestaţii şi cu 2,28% mai mare decât cea înregistrată în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2013 – 21,5%. În cifre absolute, dintre cei 52.399 de candidaţi care s-au prezentat la examene, 12.458 au promovat Bacalaureatul. Din totalul celor respinşi, 248 reprezintă absolvenţi eliminaţi pentru fraudă, iar 9.127 sunt absolvenţi cu medii pe segementul 5,00 – 5,99. Menţionăm că pentru a promova examenul de Bacalaureat, media finală trebuie să fie minimum 6. Cele mai multe medii au fost înregistrate pe segmentul 6,00 – 6,99, respectiv 10.812.

Rezultatele finale au fost afişate în toate centrele de examen, joi, 4 septembrie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    EX-CE-LENT !!! Mataluta dom’ Robert vrei sa ne inveti cu optimismul. Deci, sa privim partea plina a paharului si sa ne bucuram. Un sfert or trecut iar despre ceilalti, care-s 3/4….mucles, batista pe tambal. Astia, or sa faca rost de banuti si s-or inscrie pe la vreo particulara iar peste 5-6 anisori o sa ne trezim cu niste doctori, judecatori. procurori, profesori de mai mare dragul. Si parca vad ca o sa se suplimenteze locurile la scoala de popi !! O SA FIE CERERE MARE . In spitale, pe sectii,”sfintiile” lor vor fi mult mai ocupate. Revenim la selectia naturala si dam si un exemplu ‘globalizator” si mobilizator, de cum sa se mai imputineze populatia. Romanie…te halesc ! Nu te cunosc, nu ma cunosti ! Apropos, la Craiova se va face un cartier de blocuri cu acoperis tip pagoda. Peste un an , doi vom avea primii juveti cu ochi oblici si pielea ca lamaia. Sa ne aduca si noua vr-o doi….milioane, ca spatiu are primaria…. 謝謝

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate