Unde mergem în weekend?

0

În perioada 19-23 iulie, la Pavilionul Expozițional Municipal se desfășoară Târgul de Îmbrăcăminte Încălțăminte – Expofashion Piatra- Neamț (ediția de vară). Program de vizitare: miercuri – sâmbătă: 10.00 – 19.00, duminică: 10.00 – 16.00.

Vineri, 21 iulie,  începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la Caiace pentru a descoperi împreună ritmul latino. Muzica este amuzantă, vibrantă şi dă dependenţă totală. Deschis în zona Bâtca Doamnei, La Caiace este un concept nou care vă propune programe de sport și evenimente inedite, gândite ca o alternativă de petrecere a timpului liber, pietrenii și turiștii putând alege dintre activități educative, culturale, sportive și de relaxare.

Consumatorii de muzică bună, vor avea parte vineri, 21 iulie, începând cu 20:30, la Turnul Berarilor, de un nou eveniment cu muzică jazz, blues, swing și smooth jazz. Pe scena berăriei va urca Cătălin Crețu Jazz, care va avea grijă de starea voastră de bine. Intrarea va fi liberă!

Sâmbătă, 22 iulie, ADIE organizează a III -a ediţie a concursului de Artă Stradală – Talent Anonim (A.S.T.A.). Evenimentul va  se va desfășura în Ștrandul Tineretului , începând cu ora 15:00. Panourile realizate vor fi  expune timp de o lună de zile în incinta Ştrandului. 
Notă: Concursul de Artă Stradală se amână pentru data de 2 septembrie.

Sâmbătă, 22 iulie, începând cu ora 9:00,  dr. Adrian Sorin Mihalache. prof. univ. la facultatea de Teologie a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, autorul cărților  „Ești ceea ce traiești” și „Lumina Celui Nevăzut”, vă așteaptă să parcurgeți împreună noi pași pe calea îmbunătățirii personale. Evenimentul se va desfășura la Central Hotel Plaza.

Duminică 23 iulie, Cinematograful Dacia vă invită să trăiţi o nouă experienţă muzicală de neuitat, cu durata de 3 ore (concertul include o pauză de 15 minute), oferită de maestrul André Rieu, împreună cu „Johann Strauss Orchestra”,  ansamblu format din 60 de artişti, soprane, tenori şi invitaţi speciali.

Rezervaţi-vă cel mai bun loc în sala de proiecţie, şi bucuraţi-vă de această nouă demonstraţie de magie muzicală, în oraşul natal al lui André Rieu. Biletele costă 35 lei, putând fi cumpărate de la casieria cinematografului.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate