În 2018, taxele și impozitele locale nu vor fi majorate în Piatra-Neamț

3

În municipiul Piatra-Neamț taxele și impozitele locale precum și  valorile chiriilor și redevențelor aplicate de municipalitate  nu vor fi majorate în anul următor.

,,Am propus și pentru anul 2018 ca taxele și impozitele locale să nu fie majorate. Îmi doresc pentru pietreni  taxe și impozite moderate, o fiscalitate prietenoasă cu mediul de afaceri, care să stimuleze investițiile și să ducă la dezvoltarea orașului. Acest tip de politică fiscală aplicată încă de la preluarea mandatului de primar a demonstrat că  atrage investitorii, stimulează investițiile și asigură un confort fiscal pentru cetățenii orașului” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Proiectul privind taxele și impozitele locale pentru anul 2018 este publicat pe site-ul Primăriei Piatra-Neamț www.primariapn.ro și va fi supus aprobării Consiliului Local în ședința ordinară din luna noiembrie. Tot în sprijinul contribuabililor pietreni, Primăria Piatra-Neamț  a introdus sisteme de plată alternative, moderne cum ar fi: plata on-line prin ghiseul.ro și plata cu cardul bancar la ghișeele Direcției de Taxe și Impozite. Va fi menținută și bonificația de 10 % pentru plata integrală a impozitelor locale  până la 31 martie iar de anul viitor  proprietățile neîngrijite vor fi impozitate dublu.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Mihai spune

    Mi se pare corect, fosta cladire a tribunalului de pe str Mihai Eminescu e sub orice critica, gardul sta sa cada pe trecatori, iar vegetatia e ca-n jungla.

  2. Constantin Crysty spune

    corect

  3. Maria Chiuaru spune

    Bravooo

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate