Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 20 septembrie 2018
  • :
  • :

14 octombrie, orele 15-18, la Turn – primul târg de adopții din adăpostul public de câini fără stăpân din Piatra-Neamț

S.C. Salubritas S.A. împreună cu partenerii ziarpiatraneamt.ro, Ambulance Vet, Animax și Asociația Prieten Credincios organizează primul târg de adopții din adăpostul public de câini fără stăpân din Piatra Neamț.
Evenimentul va avea loc în data de 14 octombrie 2017, între orele 15 și 18, la Curtea Domnească.
Fiecare câine merită o șansă pentru a avea o viață liniștită alături de un om și pentru a le crește șansele de a fi adoptați în curând, aducem în centrul orașului câțiva câini frumoși și prietenoși. Adopția este gratuită pentru adoptator, acesta achitând doar contravaloarea microcipului.
 
Chiar dacă nu puteți să adoptați acum, vă așteptăm să le oferiți o mângâiere câinilor din adăpost și să aflați mai multe informații despre ei.
 5 comentarii la “14 octombrie, orele 15-18, la Turn – primul târg de adopții din adăpostul public de câini fără stăpân din Piatra-Neamț

  1. Adriana Popa

    Foarte frumos, o șansă uriașă pentru blanosi, bucuria unui cămin, dar și un mod de a educa oamenii spre implicare, compasiune și afecțiune pentru animalute. …avem multe de învățat din trairile lor sincere. Felicitări pentru un început bun!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *