Primăria Municipiului Piatra-Neamț angajează

0

Primăria Municipiului Piatra-Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor funcții publice de execuție vacante :

DIRECTIA DEZVOLTARE SI IMPLEMENTARE PROGRAME Serviciul Unitatea de Implementare a Proiectelor cu finanțare din fonduri externe

INSPECTOR, clasa I, grad profesional superior – 1 post

SERVICIUL CADASTRU REGISTRU AGRICOL SI NOMENCLATOR STRADAL – Compartiment Cadastru

CONSILIER, clasa I, grad profesional superior – 1 post

Concursul se va desfășura la sediul Primăriei municipiului Piatra-Neamţ din strada Ștefan cel Mare nr. 6- 8 astfel: în data de 11.04.2016 ora 10 :00 -proba operare PC; in data de 12.04.2016 ora 10:00 -proba scrisă; în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise–proba de interviu .

Dosarele de înscriere la concurs se depun la registratura generala a Primăriei municipiului Piatra-Neamț în perioada 12.03.2016- 31.03.2016.

Relatii suplimentare privind condițiile de participare la concurs, precum și conținutul dosarului de înscriere la concurs, se pot obtine la sediul Primăriei municipiului Piatra-Neamț , pe site,  www.primariapn.ro  și la telefon 0233.218.991.

primaria

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate