Pietrenii pot achita datoriile la bugetul local și prin serviciul ghiseul.ro

1

De 10 zile, municipiul Piatra-Neamț beneficiază de un nou serviciu de plăți online prin aplicația ghiseul.ro. Prin acest serviciu se pot plăti impozite şi taxe stabilite de instituţiile publice înrolate în sistem precum și amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 48 de ore. Ghișeul.ro este disponibil 7 zile din 7 și 24 ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță sau intervenție tehnică asupra sistemului, care se vor anunța pe site. De acest serviciu beneficiază în prezent peste 90 000 de utilizatori la nivel național.

Municipalitatea pietreană a constatat o creștere a interesului cetățenilor de a efectua plăți online sau cu cardul. În momentul de față, contribuabilii pot efectua plăți în bugetul local prin două tipuri de servicii de plăți online, prin intermediul cardului cu POS, numerar sau cu ordin de plată prin transfer bancar.

Din punct de vedere statistic, în 2013 s-au efectuat doar 39 de plăți online, în 2014 64 de plăți, în 2015 158 de plăți online și 91 cu cardul prin POS, iar de la începutul anului 2016 până în prezent s-au înregistrat 63 de plăți online și 374 cu cardul.  Prin intermediul serviciului ghișeul.ro s-au efectuat în 10 zile 4 plăți.

onlineprimarie

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Ionut spune

    Ar trebui sa fie notificați și cei de la primărie de aceasta modalitate, se pare ca dl care se ocupa cu plățile online nu știe decât de site-ul primăriei… E bine totuși ca suntem înscriși, poate o sa putem și plăti în viitor prin ghiseul.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate