Minoră accidentată pe trecerea pentru pietoni, în Piatra-Neamț

6

În dimineața zilei de 02.03.2016 polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că, pe str. Bistriței, din Piatra-Neamț, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unui pieton.
Din primele cercetări, un bărbat de 60 de ani, din Piatra-Neamț, care conducea un autoturism pe str. Bistriței (direcția de mers Bicaz – Piatra Neamț), a surprins și accidentat o minoră de 13 ani, care traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni.
Totodată, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de politie, revenind la locul faptei după circa 10 minute. Acesta a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului
accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

ac111

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. Rene spune

    La cum se arunca unii pe trecerea de pietoni sincer își merita soarta!

  2. George spune

    Este grav ce se intampla, eu sincer nu eram constient sa traversez pe trecere dupa ce ma asigur, dar am de cativa ani permis si sincer nici pietonii nu sunt atenti, mai ales cei in varsta care ar trebui sa aiba ceva in cap, am fost prin cateva tari si acolo pietonii chiar au bun simt

    1. bela spune

      am fost accidentata pe trecearea de pietoni la Dacry, atunci era inca Dacry… in ziua aia parca aveam o presimtire si m-am asigurat chiar foarte bine ,oprise deja masini care venea dinspre strada: petru rases sa-mi acorde prioritate, apoi am decis sa trec la jumatatea soselei am vrut sa ma mai asigur odata din celalalt sens am zarit o masina cam la 100 de metri venea dinspre unic , nu mi-am dat seama ca avea viteza se vedea foarte putin si am decis sa trec incontinuare intr-o clipa am mai tras o privire si era deja la picioarele mele , ma aruncat vre-o 10 metri… la vre-o 200 de metri a incetinit dupa care si-a continuat drumul ….. cand la gasit politia ghici ce explicatie a dat…..??……n-am simtit , n-am vazut, vorbeam la telefon si aveam radio dat tare ….si nu mi-am dat seama asta …a zis el , declaratiile mele au fost confirmate si de martori,erau multi cred ca peste 20 de oameni…cati din ei au vazut asta nustiu cred ca vre-o 5 au vazut exact…cum sa petrecut … si singura pedeapsa care presupun ca a primit-o (nu sunt sigura )asa ziceau ei , 1 an de suspendarea permisului, dupa care au inceput manipularile, la medicul legist el era deja acolo , mi-a dat 7 zile de ingrijiri, fuga de la locu accidentului nu a fost luata in considerare …… o chestie de tot rahatul; tot un mos era ……asa ca nu are sens , masinile nu circula perfect nu intodeauna mortul sau pietonul e vinovat, odata ce te apropii de o trecere de pietoni esti obligat prin legislatie sa incetinesti , si daca sunt pietoni pe trotuar care vor sa traverseze ai obligatia sa le acorzi prioritate …. (ca sofer)

  3. bela spune

    ….. la final va iesit ca fatuca a sarit in fata masini si va fi acuzat doar de vatamare corporala din culpa asta daca scoate peste 10 zile de ingrijiri,sau n-ajunge intai mosul la dr legist sa aranjeze treaba… …. cu niste manipulari si chestii de genu…scapa …niste praf in ochii parintilor fetei si ramane ca si cum nu s-ar fi intamplat nimica…

  4. gabriel spune

    ati facut o statisctica a evenimetelor de acest gen, respectiv copii accidentati pe trecerile de pietoni? poate asa s-or trezi unii!

    1. Cosmin spune

      Nu mai bine ne învățam copiii sa treacă strada doar atunci cand nu trec mașini?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate