A vrut să devină preot folosind acte false, dar a fost condamnat la închisoare

3

Tânărul din Neamț care și-a dorit să devină atât de mult să devină preot, încât a prezentat Facultății de Teologie din cadrul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa o diplomă falsă, a fost condamnat definitiv (pentru uz de fals și fals în declarații) de judecătorii Curţii de Apel Constanţa. acte false
Judecătoria Constanţa, instanţa care s-a ocupat de soluţionarea dosarului, l-a condamnat pe inculpat la trei luni de închisoare, pentru uz de fals, şi la alte trei luni, pentru fals în declaraţii, informează ziarul Ziua de Constanța.
Totodată, instanţa a dispus desfiinţarea totală a diplomei de Bacalaureat şi a foii matricole, ce figurează a fi emise de Colegiul Tehnic Forestier din Piatra-Neamţ.

Decizia Judecătoriei Constanţa a fost atacată de procurori la Curtea de Apel Constanţa, iar instanţa a admis acţiunea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, majorând pedeapsa finală la zece luni de închisoare.
Sentinţa este definitivă.

surse: www.ziuaconstanta.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Cati Florea spune

    Dar ceilalti academicieni din guvern si parlament care au plagiat sau au obtinut documente false sunt langa asa zisul preot ?

  2. mickey999 spune

    I-a trebuit sa se faca pilot ceresc cu acte false!
    Total neinspirat!

    Mai bine se facea politician …si nu-i trebuia acte false .
    Actele false se fac …DUPA !!

    🙂 🙂

  3. Carmen Tutoveanu spune

    Pai dreptate-i asta?Unii au devenit ministri si scriitori savanti cu acte false sau plagiate si n-au patit nimic!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate