Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
  • :
  • :

12 august – Ziua Internaţională a Tineretului

Tinerețea este zâmbetul viitorului în fața unui viitor necunoscut care e insuși viitorul, și e firesc să fie fericită. S-ar spune că rasuflarea ei este făcută din speranță – Victor Hugo

Consiliul Școlar al Elevilor CNPR și Asociația Alumni CNPR au pregăti astăzi, 12 august,  cu ocazia Zilei Internaționale  a Tineretului, o serie de surprize pentru petrecerea timpului  într-un mod creativ și interactiv.

Evenimentul a debutat la ora 15:00, pe platoul de la Curtea Domnească, fiind angrenați aproximativ 50 de voluntari.

Elevii-voluntari au pregătit ateliere de face painting și handmade, diferite întreceri în care tinerii sunt invitați să-și depășească limitele, dar și bătăi cu apă. De asemenea, la 19:30 va avea loc un flashmob, iar începând cu ora 21:00 se va desfășura o sesiune de Karaoke, versurile fiind proiectate pe clădirea Colegiului Național „Petru Rareș”.

Potrivit voluntarului Cristiana Prună, de la CNPR, organizatorii au pregătit și un sondaj de opinie cu privire la implicarea tinerilor în comunitate și cum influențează acest lucru viața de familie.

Atmosfera de petrecere și voie bună se va întinde până spre ora 23:00.

12 august a fost declarată Ziua Internaţională a Tinerilor de către Adunarea Generală a ONU în 1999. Ziua Internațională a Tineretului 2017 este dedicată sărbătoririi contribuției tinerilor la prevenirea și transformarea conflictelor, precum și la incluziune, justiție socială și pace durabilă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *