Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 16 noiembrie 2018
  • :
  • :

11-12 decembrie: Licitație în vederea închirierii spațiilor comerciale rămase neadjudecate în Piața Centrală

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PIATRA NEAMŢ ANUNŢĂ:

Organizarea licitaţiei publice deschise cu strigare în vederea închirierii spațiilor comerciale rămase neadjudecate , din incinta Pieței Centrale Agroalimentare Sf. Gheorghe după următorul program:
11 decembrie 2017

Ora 9,00
– Zona fructe-legume – producători – 38 tarabe
– comercianți – 33 tarabe

Ora 14,00

– Spatiu vanzare presă-asigurări -bingo – 3
– Spații publicitare – 5

12 decembrie 2017

Ora 9,00
– Zona produse panificație – 7 boxe
– Zona pește – 3 boxe
– Zona carne – 4 boxe
– Zona lactate – 1 boxă

Ora 12,00

– Zona fast food – 2 spații
– Zona produse agroalimentare – 25 boxe

Înscrierea la licitație se poate face până cel târziu pe data de 8 decembrie 2017 , ora 14,00, la sediul Primăriei municipiului Piatra Neamt , cu sediul in str. Ştefan cel Mare nr. 6-8, cam. 20.

Dosarul de înscriere la licitație cuprinde obligatoriu, următoarele documente:
– Cerere
– CUI/certificat de producător
– Certificat de atestare fiscală de la Direcția de Taxe și Impozite Piatra Neamț prin care se face dovada că ofertantul nu are datorii la bugetul local
– Certificat de atestare fiscală de la Direcția Finanțelor Publice prin care se face dovada că ofertantul nu are datorii la bugetul de stat.
– Chitanța ce reprezintă taxa de participare în sumă de 300 lei achitată la casieria Primăriei Piatra Neamț
– Copie act identitate

Regulamentul de desfășurare a licitației precum și tarifele de pornire, aprobate prin HCL nr.268 din 20.10.2017, pot fi consultate pe site-ul Primăriei Piatra Neamț www.primariapn.ro.

Licitația publică cu strigare se va desfășura la sediul Primăriei Piatra Neamț din str. Ștefan cel Mare nr.6-8, cam. 20- Biroul Relaţii cu Publicul , Ghişeul Serviciului Patrimoniu, Autorizări și Transport.

Eventualele contestații se vor depune la sediul Primăriei Piatra Neamț din str. Ștefan cel Mare nr.6-8, cam. 20- Biroul Relaţii cu Publicul , Ghişeul Serviciului Patrimoniu, Autorizări și Transport în termen de 24 ore de la data licitației.

Contestațiile vor fi soluționate în data de 13 decembrie 2017.
Un comentariu la “11-12 decembrie: Licitație în vederea închirierii spațiilor comerciale rămase neadjudecate în Piața Centrală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *