CENTENAR 2018-NEAMȚ: 100+100 de școli întru Marea Unire a Românilor

0

Inspectoratului Școlar Județean Neamț prin compartimentul Curriculum/ Istorie, cu sprijinul Asociației Profesorilor de Istorie Neamț, al Consiliului Județean Neamț, al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” și al partenerului tradițional, Complexul Muzeal Județean Neamț, organizează în perioada 26 și 28 martie, evenimente importante care fac parte din Programul educațional „CENTENAR 2018-NEAMȚ”, acțiunea „100+100 de școli întru Marea Unire a Românilor”.

La acțiuni vor participa profesorii de istorie din județul Neamț, delegații din Republica Moldova, elevi, autorități locale, directorii de școli.

„Conform acțiunii „100+100 de școli întru Marea Unire a Românilor”, care si-a propus să faciliteze încheierea a 100 de parteneriate între școli din Neamț și Republica Moldova, vă informăm că la data de 27.03.2018, ora 12.00, se vor semna 120 de parteneriate, în cadrul unei ceremonii oficiale care va fi organizată la Muzeul de Istorie și Arheologie Piatra-Neamț”, a menţionat prof. Elena Preda, inspector şcolar pentru disciplina istorie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate